KURS FOR BEDRIFTER

Yoga i Nordmarka tilbyr yoga for bedrifter i sine lokaler i Nordahl Bruns gate 22, på hytter i Nordmarka eller kommer direkte til bedriften. Vi tilpasser gjerne et konsept som passer akkurat din bedrift.

Mange har en travel hverdag på arbeidsplassen og har kanskje ikke forhold som ivaretar kroppens naturlige smidighet og styrke. Noen arbeidsplasser fremprovoserer belastningsskader på kroppen mens andre sliter med stive nakker og hodepine pga stress og mentale påkjenninger på jobben. Flere har vendt oppmerksomheten vekk fra det tradisjonelle treningssentret og åpnet øynene etter alternativ de kan tilby sine ansatte for å bidra til et vitalt og spenstig arbeidsmiljø.

Yoga er en treningsform eller livsstil som har som mål og hjelpe deg på veien til å bli din beste venn, mentalt og kroppslig! Kropp og sinn i harmoni eller i forening er oversettelsen av yoga.

Yoga kan praktisres ukentlig, daglig eller i mer intenseperioder. Ved kjennskap til yoga vil du oppdage hvilke øvelser som er gode for deg . Det kan være nok å gjøre yoga 15 minutter daglig og du vil få en gunstig effekt på kropp og sinn resten av dagen.

Kursholder Elizabeth Lyseng er utdannet i klassisk yoga ved Yogalærerskolen i Norge. Denne yogaformen har stor spennvidde og legger like stor vekt både på det fysiske aspektet av yoga, gjennom fysiske øvelser (Asanas) og pusteøvelser (Pranayama), som på avspenning og meditasjon med enkle teknikker.Hvilket  aspekt av yogaens mangfoldighet som passer akkurat din bedrift finner vi frem til sammen. Vi har flere faktorer å arbeide utifra. Det kan være avhengig av hvilken tilstand bedriften er i øyeblikket og hvor yoga treningen skal finne. Yoga i Nordmarka legger særlig vekt på verdien og utbytte av å praktisere yoga i naturen. Liksom en av hovedaspektene i yoga er å skape en indre ro og avspenning, bringer også naturen frem disse egenskapene i oss. Ved å dra ut i naturen skjermer vi oss ytterligere for hverdagens mange stress og synsinntrykk, og gir unik arbeidsro og konsentrasjon i vakre omgivelser.

Noen velger å ha yoga for bedrifter på arbeidsplassen på en ukentlig basis over flere uker. I slike kurs sammenheng vil vi gjennomgå å praktisere hele aspektet av yoga med fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon. Velger dere kun èn time i en større sammenheng hvor bedriften også har andre aktiviteter og gjøremål kan vi ta  en yogatime med innledende avspenning, fysisk yoga og avsluttende avspenning. Har vi èn hel dag på Kikut i sommerhalvåret er det rom for  å gjøre mye yoga utendørs og kombinere meditasjonsdelen til en av øyene ute i Bjørnesjøen med kano som fremkomstmiddel.Vinterstid er det mulig å gjøre yoga i oppvarmet lavo, for å nevne noen muligheter....

Et yogakurs for bedrifter behøver ikke ha noe spektakulært over seg. Yoga kan i prinsippet praktiseres overalt og i yoga er det yoga som har hovedfokuset. En bedrift kan av ulike interesser velge å fokusere på  kun pusteøvelser eller meditasjon i en spesiell fase for å spisse konsentrasjonen om et mål. Vi skreddersyr program i samarbeid med bedriften i prosessen mot å nå et bestemt mål.

Les mer om yoga her >>

Mvh
Elizabeth Lyseng

Mob: 45 21 88 96
emlyseng[att]gmail.com